16-20 Kasım 1. Ara Tatil Ek Ders Ödemeleri Nasıl Olacak?

16- 20 Kasım tarihleri arasında ara tatil sebebiyle tüm öğretmenler  2020 kasım dönemi mesleki seminer çalışmalarını online ortamda yapmıştı. Peki ara tatil haftasında öğretmenlere ek ders ödemeleri nasıl olacak ?

ARA TATİLDE EK DERS ÖDEMELERİ NASIL OLACAK ?

*Ara tatil haftasında seminer çalışmalarına uzaktan eğitim olarak katılan ve herhangi bir izni, temaslı vb durumları bulunmayan öğretmenlere günlük 3 saat ek ders toplam 15 saat ek ders ödemesi yapılacaktır.

* 16-20 Kasım tarihleri arasında Fatih projesi kapsamında görevlendirilen BTR öğretmenlerine toplam 18 saat ek ders ödemesi yapılacaktır.

 
* Ara tatil haftasında okullarda bulunan idarecilere ve öğretmenlere nöbet ücretlerin ödenmeyecektir.
* Ara tatil haftasında üzeriden sınıf öğretmenliği yada kulüp görevi bulunan öğretmenlere normalde haftalık olarak ödenen 2 saat ek ders ücreti ödenmeyecektir. 

 
* 16-20 Kasım tarihleri arasında raporlu , temaslı yada korona virüs hastalığı sebebiyle evinde karantinada olan öğretmenlere herhangi bir ücret ödemesi yapılamayacaktır. (23 Kasım tarihinden sonra evinde temaslı yada pozitif olup ders veren öğretmenlerin ücretleri ödenecektir.)

 
* Normal zamanlarda ikili eğitim yapan okullarda idarecilere ödenen ilave 2 saat ek ders ödemesi ara tatil döneminde de ödenecektir.

Haber Kaynağı: www.mebpersonel.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

HABER VE İHBARLARINIZI BİZE GÖNDERİN
Her türlü görüş, bilgi veya haber paylaşımınız için WhatsApp’tan yazabilirsiniz.
Not: Kişisel bilgileriniz (telefon, isim vb.) gizli tutulur. Lütfen aramayınız — sadece mesaj atınız.
WhatsApp: 0531 674 25 06
Başa dön tuşu